Følger en
blogg hvor jeg får mye inspirasjon til mat jeg kan spise. Fant en eggesalat som så så god ut, og det var den også da jeg fikk satt mitt personlige preg på den. Er stadig innom å får tips på denne bloggen. Jeg har mest lagt om kostholdet pga at jeg føler meg i bedre form når jeg kutter ned på karbohydrater.. Skal prøve å komme med litt ideer og tips her utover. Det tiltaket jeg har startet med var at i sommer2010 kuttet jeg ut brødmat og gikk over til mer knekkebrød og lavkarbobrød. I høst kuttet jeg ut poteter, ris og pasta. Har tatt dette progresivt og det funker....ikke bare at vekten endelig har begynt å bevege seg nedover, men har mer overskudd også...
Ingrediensene i denne eggesslaten er :
4 egg
8- 10 cm purre
Urter
litt majones
litt creme fraishe
Det tørre ferdig oppkuttet
Alle ingrediensene ferdig til å blandes
Med litt tomat, agurk og paprika og ett par hjemmelagetknekkebrød, er lunsjen/frokosten ferdig til å spises. Servert med ett iskaldt glass med oppvann til....
Bon Apetitt.....
Mokikka xxx
Hei Monica:)
SvarSlettMåtte bare innom å takke for kommentar når jeg fikk se hvem det var fra...koselig:):)
Hei, Monica
SvarSlettFant bloggen din via vår felles bloggvenn; Ingrid. Ser du lever med lavkarbodiett og vil tipse deg om en blogg som heter Lena Beatrice (du finner den i blogglisten min) Hun har levd på lavkarbo i fem år og har mange råd og tips. Lykke til. Klem fra Jannicke
mona: takk for at du stakk innom!
SvarSlettjannicke: tusen takk og takk for et veldig godt tips!!!!!