I dag har jeg laget en ny posjon med barnemat, ble 4 forskjellige typer og 60 posjoner....
En torsk. fiskeboller. kylling og kjøttkaker.
Her er herligheten samlet klar for frysing,men i dag måtte jeg rydde i fryseren for der trengtes det virkelig opprydding.... Kastet masse!
Torsk
600gr potet
400gr torsk
1pose hollendaise saus
150gr gulerøtter
150gr kålrot
litt løk
200gr ferdigkokt makaroni
purre
urter
Trekker fisken med sitron og purreløk vann. Bruker kraften til sausen.
Koker grønnsaker, urter, Bruker kraften til sausen, Gjemmer noen gulerøtter til rasping.
Koker og avkjøler makaroni.
Kylling
4posjoner ris
400gr kyllingkjøttdeig/file
1pose kylling bretagne saus
150gr gulerøtter
150gr kålrot
100gr blomkål
purre
litt løk
urter
Koker og avkjøler risen i egen kjele.
Koker grønnsaker, urter og på slutten av koketiden har jeg oppi kyllingen.
Gjemmer kokevannet til sausen.
Gjemmer litt gulerøtter for rasping.
Fiskeboller med karrysuas
600gr poteter
1boks fiskeboller
hvit saus med melk
150gr gulerøtter
150gr kålrot
200gr ferdigkokt makaroni
litt løk
karry
urter
Koker grønnsaker, gjemmer gulerøtter til rasping. Bruker kraft til saus.
Lager hvit saus og bruker fraft fra boksen.
Har i fiskeboller og di ferdigkokte grønnsakene.
Kjøttkaker
600gr potet
400gr kjøttkaker
2 poser kjøttkakesaus
150gr gulerøtter
150gr kålrot
250gr ferdigkokt makaroni
litt løk
tyttebær
brunost
sennep
urter
Koker grønnsaker, gjemmer kraften til sausen
Lager saus og har kjøttkaker og grønnsakene opp i sausen.
Når jeg lager mat varierer jeg veldig på hvor grovt det blir og passer på litt tyggemotstand.....
moro å eksperimentere
bon apetitt:)
mokikka xxx
Flink du :-)
SvarSlettja ikke sant........
SvarSlett