torsdag 24. februar 2011

Rolig uke.....

Nå har vi prøvd oss på en ny periode med sykdom... Mina startet med feber "vops" opp i førti, og der holdt den seg i 3 dager, før den gikk ned en halv grad. Etter en uke med høy feber ble den borte, men Mina spiste lite og gikk ned 2 kg og sov nesten ei hel uke. Stakkar jenta mi. Den dagen Mina ble feberfri, kom feberen til Lise og den bikket 39,5... og der holdt den seg i fire/fem dager....og feberen ble borte. Heldigvis spiste Lise bra hele veien, og kommet seg igjen fort. Men midt i Lises sykdomsperiode, ble jeg syk og vært hjemme noen dager nå og blir hjemme i morgen også... Helt kjørt! Feberen har gått ned, men sliten i kroppen og sovet i hele dag. Håper virkelig Steinar holder koken og holder seg frisk. Lyst til å bli frisk til lørdag, akedag på Baggerud og søndag er det bursdag hos ei på 5 år i bhg....

Torsdager er veiedagen min og det er spennende å se på vekta etter at jeg bare kuttet ut mine 4/5 ting. Vekta har stoppet på -8kg nå. HURRA! Men den skal videre ned... Da er det bare igjen 40 smørkladder..hehehe... Det jeg i hovedsak har kuttet ut er hvetemel og brød, ris, poteter og pasta (så mye av kostens karbohydrater er borte)... Det funker og jeg er glad og mett hver dag!Livet går videre!

mokikka xxx

2 kommentarer:

 1. Nå må det vel snart være nok sykdom for i vinter. Men ta det med ro og bli skikkelig frisk før du setter i gang med for mye. Jeg snakker av erfaring der....
  Så flink du er -8 kg er imponerende. Lykke til videre. Det gjelder å finne sin trivselsdiett og vekt :D
  Far snakker stadig om stoppesoppen, men har ikke kommet i gang med produksjonen enda. En pensjonists privilegium det der ;)

  SvarSlett
 2. Tusen takk! Det har vært en hard vinter med sykdom, men håper hver gang vi ser en ende på det hele at dette er det siste!

  -8 kg er en god start og gleder meg over det, er så glad jeg har funnet en god vei, hvor jeg spiser masse som tydelig kroppen min vil ha og alikevel gå ned i vekt! Første gang i mitt liv!!! Og det går sakte med sikkert og har virkelig trua. Liker ikke å si jeg slanker meg, men har gått over på en matjustering!

  Stoppesopp...hehehe...jeg stoppet en "hoso" her om dagen og da tenkte jeg på den! Tenk at han vil lage en sopp til meg! Jeg er heldig!!! Han skal få en GOD klem fra meg!!!! Hils masse fra meg!!

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen, og fint om du skriver hvem du er også.... Ha en fin dag!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...