mandag 19. juli 2010

Roseth- ferie

Familien på campingtur på Roseth for ett par uker siden.
Steinar skulle hjelpe til å snekkere litt og satte opp et verandarekverk på den lille verandaen på Roseth. Det ble fint, men ingen bilder av den er prioritert..hehehe..men noen turbilder og dagligdagse biler er verdt å ta med på godt og vondt... Det var en koselig tur og vi låg i campingvogn.


Sove med ipod funker da...

Tidlig om morgenen rund halv syv må det litt aktivisering til...en bok er godt å ha.. Ingen andre er oppe, bare meg og Lise. Denne dagen startet vi dagen halv fem. Jeg synes det var litt tidlig, men lise var klar! Første tur med Ulrik og Pir ca halv seks...

Kl halv syv kommer Mina tuslende fra campingvogna. Og vi må finne på noe og vi bestemmer oss for å gå tur etter frokosten. Storesøster er stolt triller på tur klokka syv om morgenen. Vi er di eneste oppe og planen er en bukett med blomster til bestemor og bestefar.
Her er buketten ferdig og vi er stolte av resultatet. Den ble knallfin!
Markblomserbukett som bestemor Roseth fikk av Meg, Lise og Mina kl åtte om morgenen... da kom hun tuslende og snakk om morgen ansikt... (bilde under)
kl åtte kommer bestemor tuslende. Morgenfjes på smilytoppen..
Utpå dagen er bestemor mer våken og bakins står på timeplanen, masse god bakst ble det..Tur nr 3 eller 4 denne dagen går kjelsrudrunden. Det er en runde i skogen og bæremeisen ble tatt i bruk. En knall tur med sang og moro! Vi fikk lurt med bestemor også..

Bestemor er med på den ene kjelsrudrunden vår og koser seg veldig...
ååååå...mamma en marihøne....er jeg flink mamma??
Tur med hundene, meg og Mina. Storkoste oss ute i skogen...
Ivrig hundeleier..

liten pause i snekkeringen..

gromjenta til bestefar.....
titthei...
kan jeg å sier storesøster-----titthei..

Alle barna er med på tur! ( tur nr 5 eller 6 denne dagen...)Glad i dere jentene mine:)Ut på tur aldri sur!
mokikka xxx

2 kommentarer:

  1. Åhhhh, Rosethferie har je vøri på å!!!! men det er lenge sea og itte i campingvogn. Mitt fysste minne har je frå kammerset på Roseth da Atle var nyfødt, så det er 45 år sea. Huttetu ;)

    Moro å se vesle Lise på tur forbi Lisa-stuggua å da, for øss som er litt lokalkjent. Syns nok kanskje Lise hadde et friskere mårråfjes enn mormor si, hehe. Bare vent, når hu blir tenåring er hu itte å få tur senga før langt på dag....

    SvarSlett
  2. Vi alle har mange minner derifra gitt, på godt og vondt! og tia flyyyyyyyyyyyr.... En fin tur!

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen, og fint om du skriver hvem du er også.... Ha en fin dag!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...