fredag 16. juli 2010

Piknikk i fugleparken

En nydelig sommerdag i slutten av juni bestemte jeg meg for å ta med jentene på piknikk i fugleparken på Raufoss. Energien er på vei tilbake og jeg kan endelig ha jentene sammen hjemme og reise ut på tur. Sendte en melding på mobil til min mor at vi skulle dit og var veldig spent på om det dukket opp noen. Jentene var likt kledd i kjoler di hadde fått av bestemor Roseth. Mina synes det er litt stas og være lik lillesøster. Vi hadde smurt med oss mat, hadde med oss drikke og kaffw. Tok med litt ekstra slik at bestemor kunne få om hun dukket opp.

Her er jentene klare for piknik...Påfuglene i "blomst"..Stolt jente gir mat til endene...Sitter ved piknikkbordet..Fant igjen noen smultringringer i fryseren og Mina er helt på tuppa etter smultringer.... Hun stoooooooorkoste seg...Lise fulgte fuglene godt med blikket og hadde det fint bare ved å sitte i vognet og se..Bestemor kom og det var stor stas at hun ville være med oss denne dagen.. Kose seg på fanget til bestemor er gromt..synd hun bor så langt unna, for Mina snakker mye på sine venner som har sine besteforeldre nærmere og di er der ofte , blir hentet av di i bhg osv... men da er gleden desto større da di møtes..Mina gikk ikke langt unna bestemor denne dagen og tror alle koste seg like mye..Meg og jentene...Avslutte med is må til..
mmmmmm...godt!smiiiil..
Mat på Roseth, pølse på menyen og nye hårspenner... stolt jente!
Sommer sa du!
Livet er herlig!
mokikka xxx

2 kommentarer:

  1. Man trenger ikke på de helt lange utfluktene for å ha det bra.

    Det er forresten så rart å se at du skriver Bestemor Roseth ;) Det blir helt feil for meg det, gitt. Jeg hadde jo også ei bestemor Roseth jeg også (ja, vi da, men du sa vel "Framme" du) :D og det var ei anna ei det. Tidene forandrer seg og nå er det ny bæssmor Roseth.

    SvarSlett
  2. je sa bestemor framme je ja...og nå er det bestemor roseth! tidene forandrer seg om vi vil ell ei..

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen, og fint om du skriver hvem du er også.... Ha en fin dag!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...