onsdag 10. mars 2010

Ny fase...

Lise har nå funnet helt ut at det går ann å forflytte seg. Hun har prøvd lenge, men har liksom ikke tatt den helt ut. Men nå er det ingen vei tilbake...gleder meg til tiden fremover. Det også godt at Lise endelig har funnet igjen humøret og gleden. Mat gjør underverker gitt:) Dagen idag har bare vært show..


Det er så koselig å være på teselskap i snurrubakk. Mina disker opp med kaker, grønnsaker, te og frukt. Hun underholder med sang og praten går. Virkelig i sitt rette ess når hun har besøk ..Babygym kan brukes til så mangt når den bare står der. Pakket vekk hele greia jeg, etter att katta hadde turnet masse iden. Stakkar gutten fikk plutselig ikke leke med noe, men da får han leke med Ulrik....
Nå sitter vi i stoler alle mann---litt forskjell på serveringen på dette bildet hehehe...men alt begynner i det små:) Lise trives å sitte sammen med oss alle og Mina er stolt storesøster... Hun er virkelig snill.
Lise spiste sin første halve brødskive idag. Huna har smakt på før, men idag spiste hun opp ei hel ei... tiden flyyyyyyyyyyyr. Følg med videre:)

1 kommentar:

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen, og fint om du skriver hvem du er også.... Ha en fin dag!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...