mandag 12. september 2011

Valpene fra A-kull er 16 uker - BIR til Zita

Tenk at det er 16 uker siden 6 små og friske valper ble født. En av valpene har vært på sitt første valpeshow og alle valpeierene er fornøyde med valpene! Jeg har vært å besøkt alle valpene i sitt nye hjem og alle lever veldig forskjellig, men har funnet seg veldig godt tilrette og ser ut til å stortrives i sine nye hjem. Har i kveld sittet å sjekket ut litt rundt kennelnavn og må si det er veldig fristende å registrer og prøve ut dette. Vi får se hva høsten bringer.....Zita bor på Reinsvoll. Hun bor sammen med hester, høner, haner, kaniner, barn og voksne. Hun er ei livlig og aktiv jente som har funnet sin plass. Hun var på sitt første valpeshow i helga på Gjøvik og ble BIR og fikk gode tilbakemeldinger! GRATULERER!!


Zally bor i Odnes. Hun bor hos et veldig hyggelig ektepar. Hun er ei rolig, glad og nyskjerrig jente som liker å sitte på fanget å kose seg. Hun ble veldig glad når jeg og søster kom på besøk. Di lekte og kosa seg enn masse.Pondus, den ene hanen i flokken bor på Dokka. Han bor sammen med bror og svigerinnen til min samboer og en katt. Han er en røslig, trygg og fin gutt som er glad i å leke. Han er veldig lærervillig og lærer seg mange triks om dagen. Han har det veldig godt og er ofte på besøk. Han skal være hos oss til helgen da matforeldrene skal en liten tur utpå vift....gleder oss! 


Tilla bor i Torpa sammen med et ektepar og en elghund. Hun er ei livlig og nyskjerrig jente som virkelig har funnet sin matmor. Di er som hand i hanske. Hun er ei rolig og forsiktig jente som vet hva hun vil, men er veldig snill og lydhør.

Milla bor her hos oss. Hun har funnet sin plass i flokken. Hun er bare helt skjønn, rolig og veldig grei å ha med å gjør. Meget omgjengelig or rolig valp, som er med på det meste.


Lita bor på Raufoss. Hun er ei livlig jente som liker å undersøke det meste. Hun bor sammen med min mamma og pappa. Hun er ei lita ellegant frøken, som er veldig utholden. Veldig snill og har virkelig funnet seg til rette og trives godt. 
Ønsker alle valpekjøperene fortsatt lykke til!!!

mokikka

1 kommentar:

  1. Jeg heter Mina jeg er 11 år og jeg har hatt en tibetansk spaniel, men måtte gi den tilbake pga ALERGI!!!!>:-( Men det er VERDENS fineste hunderase i hele universet ... <333

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen, og fint om du skriver hvem du er også.... Ha en fin dag!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...