Alternativ 1:
4dl linfrø
2dl solsikkekjerner
2dl gresskarkjerner
6eggevitter
Bakepapir( eller stekematter fra claes ollson anbefaler jeg sterkt) på 2 1/2 plater
(kverna salt over om ønskelig, jeg bruker ikke det)
skjer i biter med pizzarulle eller spiss slikkepott
150c i 1 time varmluft
60c i ca 1/2time varmluft
Bakepapir( eller stekematter fra claes ollson anbefaler jeg sterkt) på 2 1/2 plater
(kverna salt over om ønskelig, jeg bruker ikke det)
skjer i biter med pizzarulle eller spiss slikkepott
150c i 1 time varmluft
60c i ca 1/2time varmluft
eller
Alternativ 2:
4dl linfrø2dlsolsikkekjerner
1dl gresskarkjerner
1dl sesamfrø
6eggevitter
(legg alt i eggevitta i ca 1/2t, er deigen for tykk tilsetter du ei vitte til rett før du skal ha det på brettene)
Bakepapir( eller stekematter fra claes ollson anbefaler jeg sterkt) på 2 1/2 plater
(kverna salt over om ønskelig, jeg bruker ikke det)
skjer i biter med pizzarulle eller en spiss slikkepott
150c i 1 time varmluft
60c i ca 1/2time varmluft
(legg alt i eggevitta i ca 1/2t, er deigen for tykk tilsetter du ei vitte til rett før du skal ha det på brettene)
Bakepapir( eller stekematter fra claes ollson anbefaler jeg sterkt) på 2 1/2 plater
(kverna salt over om ønskelig, jeg bruker ikke det)
skjer i biter med pizzarulle eller en spiss slikkepott
150c i 1 time varmluft
60c i ca 1/2time varmluft
Bare å prøve!!!! Di er knakende gode synes jeg ....
med sesamfrø.....
uten sesamfrø............
Protein 25%
Fett 70%
Karbohydrat 5%
ca 27biter = ca 1karbo pr. knekkebrød
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Tusen takk for at du legger igjen en hilsen, og fint om du skriver hvem du er også.... Ha en fin dag!!!