torsdag 25. august 2011

Nytt kamera

Har kjøpt oss nytt kamera Sony Alpha a33 med 18- 55 mm og 18- 200mm. Uv-filter og bag. Det er mye å sette seg inn i, men veldig spennende. Kjøpte det på Elkjøp Dokka hvor kunnskapen rundt kamera var nada, men ellers var servicen på å skaffe meg utstyret topp. Men di bør satse litt mer på kvaliteten på sin ytelse....men vært innom Elkjøp Lillehammer flere ganger og der har jeg absolutt ikke noe å si på servicen på kunnskapen. Hennning Olsen jeg snakket med for en stund siden, var så flink til å forklare meg kamera. Han har jobbet som fotgraf, tar nå bilder på hobbybasis og jobber på Elkjøp. Så da gjenstår det, å lære seg kamera og prøve å bruke noe av det jeg lærte... Spennende!

Idag har jeg vært på fotolkubbmøte i Torpa fotoklubb. Nyetablert og det kan bli en lærerrik fremtid der... En klubb for alle som er intrerssert i foto.

Noen bilder av en klønete start på sony karierren min.....


Humle og blomsten....
Humle...
vannbad i hagen....

Ulrik

Ulrik
Pir
Pir
Milla og Zally ca 12uker
Milla- mor!
Lise

Lise

Mina

Mina på Roseth

Jentene på Roseth
Mina og Milla har kosestund
RosethLåven på Roseth

Uthuset på Roseth

Roseth

Utsikten fra verandaen på Roseth


Storlon- dammen


Moro med bilder og moro å prøve...... Det blir spennende å utforske mer.

Ha en glad helg!


monicA


2 kommentarer:

  1. Masse flotte bilder. Likte svært godt de svart-hvite fra Roseth og så var det andre også som var helt knall :) Du er flink.

    SvarSlett
  2. Hei på dere i Torpa Ja det var mye pent å se på..Lenge siden jeg var inne nå....Men mye fine bilder..Hils til alle i Torpa..Klem GID

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen, og fint om du skriver hvem du er også.... Ha en fin dag!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...