fredag 14. mai 2010

vååååååååår.....

Nå har jeg raket snøøøøøøøøøøøøø... Neida, jeg har faktisk begynt å rake rundt snøen. Skjønner ikke hvor lenge denne snøen har tenkt å ligge denne våren....men med årets værmelding til 17. mai er det vel som forventet! Alle bed er raket med rive, så det værste tørre og døde er borte, så får vi ta grovjobben når det blir litt tørrere... Ipod på øret er et virkelig god investering! Vi har fått grus, så nå har Haugen snart gruset hele gårsplassen... flinke gutten min. Unga sover og håper det blir ei rolig natt!

Håper å få et napp på hundegård snart... hadde vært digg!

Gikk en kveldstur med hundene i skogen, og der luktet det nok godt, for sånn aktivitet på hundene...hehehe...moro! På jordet i bjørekbakken har det vært stor aktivitet med elg, lagt igjen mange spor!

Ellers en rolig dag, i morgen må bunadblusene til jentene strykes også er vi klare til 17. mai. Alle matvarene er i hus!

I ettermiddag kom Vemund Kjelsrud (4 år) med brev til Mina (4år). De er kjærester og var så søte i gangen da di ga hverandre en klem. Vemund er en herlig gutt! Mina fikk brev og et perlet hjerte og firekant! Goe er dom-


Skal nå gå å ta i resten av fargen i håret... ble visst ingen hårklipp..
Masse god natt!

monica xxx

2 kommentarer:

  1. Hehe, ja hørte rykter om det hadde vært en frier på tur, på vei hjem fra barnehagen. Er så gossine atte.

    Ønsker dere ei god helg i råværet.

    SvarSlett
  2. God helg til deg og dine også!

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen, og fint om du skriver hvem du er også.... Ha en fin dag!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...