mandag 3. januar 2011

De første nyttårsdagene........


Godt Nyttår!!

Lise har tatt en koseststund med "phu" idag, ikke kveikt blikk...

Nå sitter jeg her og tenker og tenker.
Lise går inn i sin "ente" uke med feber og dårlig form og det nye året begynner litt slitsomt for henne stakkar. Det begynte med sjau i starten av desember, hun ble liksom aldri frisk fra dette og magen var i ulage helt til en dag da det kom mer ut enn inn og hun var så slapp. Fikk beskjed om å ta det med ro,prøve å få i henne mest mulig drikke,(vi ville helst ikke legges inn...)og det greide vi og prøver fra bakenden ble tatt. Det viste seg at hun viste positivt på e.coli, og prøven ble sendt viderer til test av bl.a samonella osv , men denne var heldigvis negativ.
I romjula fikk hun 3-4 dager feberfrie dager(tok ihvertfall ikke feberen) før den blusset opp igjen på nytt dagen før nyttårsaften. Var hos legen igjen idag og det sitter størst sannsynlighet ett eller annet i øvre luftveier....og vi skal ta det med ro...........Håper håper!


Det er ikke bestandig enn er like kveik og da er pappas fang godt å ha!Men håper det går en vei nå og hun blir FRESK!

Vi må nå snart ha gjort unna vår del av sykdom nå?


Etter at barna har vokst fra vogga er det jo godt at andre kan ta over bruken av den....luksus! "BOF" må inspiseres...


Godt med et hundeliv! Disse koser seg!


Nyttår med nyttårsforsetter har man alltid... Det gjenstår om jeg greier det! Skal prøves og tiden vil vise om jeg vil fortelle hva det er ........tjhiiii....

Sitt å hører på -Unni Whillelmsen på tv - vakkert! Sans for den dama. Sterinlysene brenner og kaffen smaker og ungene sover godt enn så lenge!

Ha et supert år og god natt!


mokikka xxx

2 kommentarer:

  1. Stakkars Lise. Så typisk å bli masse syk første vinteren i barnehage, men det er virkelig en styrkeprøve for liten og stor.

    Herlige bof-er i vogga :)

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen, og fint om du skriver hvem du er også.... Ha en fin dag!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...