onsdag 16. februar 2011

SYK ....

Ny sykdomsperiode har ligget over hjemmet vårt igjen. Denne gangen er det Mina som har vært rammet. Startet natt til lørdag forrige helg, med ca 40 i feber. Hadde 40 i noen dager, og ligget på 39 deretter. Var innom feberfri i går og trodde vi var back in business idag, men synes Mina var så rar idagtidlig, og det var ikke rart for hun hadde 38.9 i feber. Hun er ved godt mot, men veldig slapp og sover mye. Hun spiser og drikker litt..., men menyen er ikke stor og lang... En badetur var alt hun hadde å gå på idag. Blir hjemmetid ut uka...

Fikk en tlf fra min mamma idag og det er første gang di har spurt selv om di kunne få være barnepike, eller om vi trengte det og det kom som engel fra klar himmel og jeg ble rørt til tårer... TAKK!!! Det letter resten av uka masse! TAkk mamma og pappa!!!


Vakre jena mi, Pir


Ulrik gutten, den stolte hane!


Snakk om koseklumper og gode venner om dagen. Her har di lagt seg i fin positur ved peisen, men fotografen sviktet litt..


Sofakos er gromt!Lise prøver hjelm...ikke helt sikker hvor safe man skal føle seg med denne, ved slikt bruk!Herlige mina min!Håper Mina kommer seg raskt, og at det blir med dette nå!

I morgen skal jeg på overgangsmøte for en av elevene jeg følger på skolen. Det er et ønske fra foreldrene at jeg følger videre, så spent på hva som kommer ut av møte. Fikk en tlf fra en arbeidskollega også, hvor hun hadde snakket med en overordnet og ønsket meg på teamet...og fikk ros...SPENT!!

God bedring snuppa mi!
Glad i min familie både store og små, to og firbente!

mokikka xxx

1 kommentar:

  1. Ønsker Mina fortsatt god bedring. Huff, det bel langvarig dette også da. Klem

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen, og fint om du skriver hvem du er også.... Ha en fin dag!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...