tirsdag 6. april 2010

Knippe påske- bilder¨..

Litt utetid mellom slagene sammen med Mina fikk vi til... Hun storkoser seg ute..
Synd påsken i år ble litt amputert av sykdom, men slik skjer gitt.. mye dårlig vær også, men det hadde normalt ikke stoppet oss.
aaaaaaaake....... MORO!
Lise fikk mer og mer feber i påsken og påskeaften da steg feberen til over førti og matlyst og tilstedeværelse ble liksom borte... stakkar jente. Trist å se henne slik..Pappa Steinar og Mina koser seg med kamera ..Mina og Lise på OBS påskeaften på butikk-tur..
Lise og onkel Stein på besøk hos dem skjærtorsdagMina og Tante Gunn på besøk dem skjærtorsdag..
Malene ca 3 år i engen sammen med kompisen sin Nikolai...og noen år senere er det Minas tur å bruke kjolen...Mina i kjole etter Malene, dvs den er ca 15 år gammel... still going strong :)Pappa prøver å evigvare noen blinkskudd.. moro å se barna poserer...Greier jeg dette...??? ikke alltid lett gittKonsentrert sa du??Søstrene sisters ...kjempekos å se di sammen... kjempeglad i dem alle tre!Lise og Mina storkoser seg sammen. Mina liker veldig godt å behandle Lise som ei "dukke" og Lise henger på. Her blir hun kjørt rundt i trallen sin.Mitt kjære lille lykketroll som jeg er så glad i... Tanteungen min Malene som kommer minst en ferie i året....kjempekos.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen, og fint om du skriver hvem du er også.... Ha en fin dag!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...